gjort slut igen? e


Bild: Justin
och Selena 19 augusti.
Här är en annan ryktesspridning, finns rapporter cirkulerar om att Justin och Selena Gomez har brutit upp idag.
Från DailyStar.co.uk 21 augusti.

Den tonåring romans mellan flickidolen Justin och Disney skådespelerskan Selena Gomez har drabbat klipporna.
Den stora massmediala romans är slut. .Hon känner inte att Justin riktigt är mogen ännu att vara i en långsiktig och stabilrelation. Hon är på marknaden för någon lite äldre och mer världsligt.
Justin sägs vara upprörd över uppbrottet, som tydligen kom efter Selena fick reda på att han hade skrivit med hans ex, Jasmine Villegas.


Vad ... de hade bara en fantastisk tid tillsammans igår kväll på Selenakonsert i New Jersey, och igår i Philly, gick runt i stan hand i hand. JB skrevtill och med bild på dem tillsammans och kallade Selena "My babyyyy."
Och det ryktet Justin fortfarande skicka sms Jasmine var ganska gammal, attryktet split var i april förra året.
Dess en sådan skam att en Big Nyheter Företaget gillar dem sprida lögneroch rykten utan officiella källor från Justin eller hans representanter.
Det stämmer kanske eller kanske inte. Men vi kommer inte att tro det förränJustin, Selena och deras representanter säga det.

- Lina

Kommentarer
johanna owens

jag säljer några JB saker , kolla detta inlägget & kontakta mig om ni är intresserade :)http://jjohannaowens.blogg.se/2011/august/till-salu.html#commentBlogg: http://jjohannaowens.blogg.se/
2011-08-23 @ 21:03:56
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback