Bloggpaus

Hej!
Ledsen för att jag inte bloggat. Jag har precis börjat sjuan, så det blir väligt svårt att blogga.
Jag har fullt upp med läxor, längre dagar i skolan osv. Så vi får ta en liten bloggpaus, Emmy har inte hört av sig efter resan, men om hon vill blogga får hon göra det, men jag tar en bloggpaus.

gjort slut igen? e


Bild: Justin
och Selena 19 augusti.
Här är en annan ryktesspridning, finns rapporter cirkulerar om att Justin och Selena Gomez har brutit upp idag.
Från DailyStar.co.uk 21 augusti.

Den tonåring romans mellan flickidolen Justin och Disney skådespelerskan Selena Gomez har drabbat klipporna.
Den stora massmediala romans är slut. .Hon känner inte att Justin riktigt är mogen ännu att vara i en långsiktig och stabilrelation. Hon är på marknaden för någon lite äldre och mer världsligt.
Justin sägs vara upprörd över uppbrottet, som tydligen kom efter Selena fick reda på att han hade skrivit med hans ex, Jasmine Villegas.


Vad ... de hade bara en fantastisk tid tillsammans igår kväll på Selenakonsert i New Jersey, och igår i Philly, gick runt i stan hand i hand. JB skrevtill och med bild på dem tillsammans och kallade Selena "My babyyyy."
Och det ryktet Justin fortfarande skicka sms Jasmine var ganska gammal, attryktet split var i april förra året.
Dess en sådan skam att en Big Nyheter Företaget gillar dem sprida lögneroch rykten utan officiella källor från Justin eller hans representanter.
Det stämmer kanske eller kanske inte. Men vi kommer inte att tro det förränJustin, Selena och deras representanter säga det.

- Lina

"han kan bli nästa Michael Jackson"Att tala
till Radio Disney, sa Black Eyed Peas stjärnan: "Jag var med Justin i studion två dagar sedan, som arbetar på sitt nya album, och vi hade ett riktigt bra samtal.
"Justin skulle kunna se ut som en prins. Justin skulle kunna vara som Michael Jackson där hans karriär som till som, "Wow! Förklara dess 2030, Justin Bieber, är din karriär så länge. Du är den första artisten att sändas till Mars.Hur känner du om det? "Justin kan vara den killen."
Will.i.am gav också några detaljer om det arbete som han och Justin hade gjort i studion.
"Det är det samtal vi hade och sedan började vi jobba på saker från grundensom här till höger, ville jag göra något med Justin som antagligen ingen annan tillverkare skulle göra eller tog sig tid att tänka på att göra. Du vet attjag är entusiastiska över de saker vi gör. "
Sänds i Mars? Det är lite konstigt! Vi gillar våra Justin på jorden!
Iaf, vad tror du Beliebers? Kunde Justin hålla sin karriär så länge, eller kommer han tonar ut om några år?
- Lina

Justin hoppade över Kim Kardashian bröllop


Justin
fick en inbjudan till Kim Kardashian bröllop, men han hoppade över den för att göra ett framträdande på Selena Gomez augusti. 20 konsert i New Jersey.
Enligt Hollywoodlife.com! Justin var på mässan - sponsrat av Selena GomezKmart klädkollektion Dröm högt.
Vad tycker du beliebers - Borde Justin har varit gäst på bröllop eller han hade rätt att stödja Selena Gomez?


(Klicka på bilden för att rösta vad du tycker!)
- Lina

Justin Bieber gatan undertecknar tillbaka!


Bara
dagar efter att en gata i Forney, Texas som heter Justin Bieber Way och skyltenstulen, har tonåringar ansvariga för swiping Justin gatuskylt träda fram för atterkänna sina missgärningar.
Enligt E! Online har Justin Way gatuskylt återlämnats efter Forney visadeTexas City manager Brian Brooks till E! att det var en grupp tonåringar somhängde skylten och av misstag drog ned inför flydde från platsen i ett ögonblick av panik.
Efter den incidenten kom en grupp tonåringar sheriffkontoret för att förklaravad som hände och returnera Justin Bieber gatuskylt, som redan var tillbaka efter det försvann. Inga avgifter lades i fallet med Justin vägen teckenincident.

- Lina

Justin glass someday, bara för beliebers.

- Lina

Nya bilder på Justin och Selena Gomez


Ny bild
: Justin och Selena Gomez!
Justin tog en bild på sig själv shirtless med Selena Gomez händerna lindaderunt honom.

JB säger:

Vi vet att vi får blandade reaktioner från beliebers om detta pic. Hatar det ellerälskar det, gör de ett sött par
- Lina

sex i utbyte mot enkonsertbiljett


Kom ihåg att
en video av mexikanska belieber gråter så hårt på markeneftersom Justin biljett sålde slut inom 2 timmar?
Nu är detta ännu värre och slag av störande!
En mexikansk tidning rapporterar att Justin fans skulle sälja oskuld i utbyte mot Justin Bieber biljett. Från en mexikansk tidning, översatt av Uproxx:
Den svarta marknaden på Internet för att få biljetter till konserten av Justin på Internet har nått den punkt att erbjuda de första sex i utbyte mot enkonsertbiljett, som publiceras av portalen sdpnoticias.com.
Real scener av hysteri publicerades på YouTube av flickor som inte kunde få en biljett. Nu har det gått till en annan nivå. Enligt den som rapporteras avtidningen El Norte, har en flicka erbjöd sig sin första tid i utbyte mot en biljettför att se den kanadensiska konstnären.
"Min oskuld för en biljett till Justin, urgeee mig", skrev en användares sociala nätverket Facebook.
Dessutom har några "vivales" ägnade att ändra biljetter i utbyte mot sällskap med en flicka, rapporterar samma tidning.


- Lina

Haitiska barn älskar Justin och Sjunger BABY - Dominikanska republiken

- Lina

En 33-årig ​​Stalker


Den
33-årig ​​man förföljare, Steven CRINTON som hotade att våldta och dödaJustin ex-BABY Jasmine Villegas har beordrats att stanna i helvete borta frånhenne för de kommande tre åren ... rapporterar TMZ.com.
Jasmine Villegas - som börjat bli populära genom Justins "Baby" video -hade redan fått ett tillfälligt besöksförbud mot Steven Cintron efter att hanskrivit flera alarmerande YouTube-videor, som innehåller många våldsammahot.
Nu har en LA överrättdomare utökade ordern - kräver Cintron att bo minst 100meter från Jasmine för de kommande tre åren. Cintron är också förbjudet att publicera några fler filmer om Jasmine Villegas.

- Lina

Över 12 miljoner följare!

- Lina

Justin Way Street Sign blev stulen. Som stjäl den?


Det är bara
två dagar och Justin Biebers gatuskylt i Texas har stulits avtjuvar. En gata tecken för Justin Way installerades av 11-åriga belieber, Caroline Gonzales när hon vann en tävling för att fungera som "borgmästareför en dag" i hennes rättvis stad.
Main Street förvandlades till Justin Way det senaste tisdag, men okändainvånare stal skylten idag.
Borgmästaren Darren Rozell har sagt att han kommer att ha skyltenomedelbart bytas, säger CNN.com att "Vi vet inte om det verkligen var engalen fan som bestämde att de måste ha det eller vad."
Beliebers, vem tror du stjäla Justin Street tecken? En fläkt eller hatare? Detta är galet!


- Lina

Justin Bieber Wins!

Justin segrar för kategorin "Musik Artist" vid 2011 GÖR NÅGOT Awardsbesegra Lady Gaga, Nick Jonas, Svart Peas EYE, Adam Lambert och Linkin Park.
Justin VANN utmärkelser för att han ägnat en musikvideo "be" för många barn kämpar sjukdomar världen över, höja $ 150.000 för ett Buffalo, New York barnsjukhus och arbetar med pennor Lova att hjälpa till att bygga skolor och ökade utbildningsmöjligheter i utvecklingsländerna genom att donera $ 1 från varje biljett som säljs till organisationen.
Grattis Justin! du förtjänade det!
- Lina

Justin har 11,99,654 följare på twitter!


Justin och Kim på Do something awards


Ingen duett med Justin och Demi

Demi Lovato chattade med Latina tidning om ryktena kring en eventuell duett med Justin.
Demi sade: "Jag vet inte var Justin ryktet kom igång. Men att man inte är sant.Som för att göra en låt med Selena. Jag skulle älska att göra en i framtiden! "
VILL DU att se Demi duett med Justin?
- LINA

Vem är mer generös pojkvän? Justin vs Rob Pattinson!

Under deras förhållande, har Justin gett Selena Gomez många dyra presenter - bland annat en $ 30,000 Chanel klocka. Robert Pattinson, under tiden, precis skickat Kristen Stewart ett halsband värt $ 40.000 som ett teckenatt minnas honom, rapporter Hollywoodlife.com
Justin gav också Selena diamant-prydda hund taggar och en MCMunderskrift Heritage Collection svart handväska.
Bortsett från dyra medaljong, Rob gåvor tenderar att vara sentimental, som en 35 $ jacka som han plockade ut eller sin gitarr fall.
Vem är mest genirös? robert eller Justin?

'
- Lina
Klicka på bilderna för att komma till sidan & rösta.

Justin ser likadana ut på Juggalo s Gathering

I år riskerade Matty travar från BuzzFeed.com faktiskt hans liv fick på en busspå väg till Cave-In-Rock, Illinois, och deltog i Juggalos Gathering.
Matty sa: "Det var någon unge Gathering som såg exakt ut som Justin. Jag ville fråga honom om det, men Juggalos hatar press, så jag tog några bilderistället. Eerie ".
Ja, tog de en bild på Justin Bieber Juggalo! Bilden ovan!
I fall du inte vet "Vad är en Juggalo?", Det är ett namn som ges till fans avInsane Clown Posse eller någon annan psykopatiska Records hip-hopgruppen. Vanligtvis dessa människor gillar att dricka billig läsk Faygo och bäransikte färg. Varje år finns det en insamling av Juggalos, vilket egentligengäng knäppskallar möte tillsammans.
Ser han ut som Justin? eller inte egentligen?

- Lina

Justin är den värsta POP lagen i historia

I en pågående undersökning ranking "de värsta pop fungerar i historien" påden brittiska tidningens hemsida, är Justin Bieber toppade närvarande listan.
Läsare ombeds att rangordna pop agerar på en skala från 1-10. Justin är nupå toppen av högen med en dyster genomsnittsbetyg på 8,61, slog utRebecca Svart, Paris Hilton och Ashlee Simpson.

- Lina

Justin, Chick Fil A och Chaz Somers (New Pic)

- Lina

“Justin Bieber Way”

11 år gammal belieber, Caroline Gonzalez hette "borgmästare för en dag" i Forney, Texas, efter att ha vunnit en tävling utformad för att väckaregeringens intresse för ungdomar, slösade ingen tid på att sätta henne makt att, eh, bra användning, "gav Justin Bieber sin egen gata. ", rapporterarTillbehörspaket!.
Caroline berättade E! Nyheter: "Eftersom jag verkligen gillar Justin, jag gillarhans musik och jag gillar honom. Och jag tänkte, varför inte ha en gata i min hemstad döpt efter min favorit sångare? "
- Lina

Utomlands

Hejhej!
Som ni kanske märkt så har jag eller Emmy bloggat på några dagar.
Men hon åkte utomlands den 6 augusti och kommer hem om 3 dagar ungefär. Jag har varit i spanien från den 13 augusti till ja, idag då 17 augusti. Kom faktiskt precis hem från flygplatsen.
Men nu kör jag ensam i några dagar och så kommer Emmy in igen när hon kommit hem. Men jag förstår om hon är ganska trött, men hon gör lite som hon vill när hon kommer hem, vill hon blogga med en gång eller väntar hon i kanske 2-3 dagar för att komma tillbaka.
Skolan börjar för mig i alla fall på måndag. Men jag ska försöka med lika mycket bloggning som innan.
Ja, då har vi gått igenom det, då kör vi på med en gång.
Byebye, see ya!

Förteckning över de högst betalda kändis i Holywood! Justin & Miley Top the Chart!

Enligt People.com, Justin och Miley Cyrus är två av de rikaste tonåringar i Hollywood! Justin, 17, tjänade i ett rapporterat $ 53.000.000 det senaste året - främst från hans film, Never Say Never, och hans doft, "Someday" - medanMiley Cyrus, 18, gjorde 48.000.000 $ förra året från att turnera! (Källa: People/ Hollywoodlife)
Så, var dess tydliga toppen earner förra året Justin! Även Justin tjänade mest,och med 2011 är Miley fortfarande den rikaste tonåringar i Hollywood. Se:Lista över de rikaste Teen kändis i 2011
vem gjorde otroligt dollar förra året! Kolla in det här!
Taylor Lautner: En källa avslöjar att Taylor, 19, tjänade $ 8,5 miljoner euro tillde två sista omgångar i Twilight Saga och har betalat $ 7,5 miljoner för denna kommande åtgärder glad-, Abduction!
Angus T. Jones: de två och en halv män stjärna nuvarande kontrakt är värt en otrolig $ 7.800.000, som han gör $ 300.000 per avsnitt!
Nick Jonas: Han är inte bara hunkiest JoBro - han är också den rikaste! Nickredovisade resultat förra året uppgick till $ 12,5 miljoner euro.
Selena Gomez: Justin gf gjorde $ 5.500.000 förra året. Not too shabby!
Jaden & Willow Smith: mellan musik och filmer, Will Smiths barn blåser upp!Jaden, 13, drog in $ 5 miljoner i 2010 (med $ 3 miljoner Karate Kid) medan10-årige Willow spirande musikkarriär (inklusive hennes hitsingel "Whip My Hair") gav henne en uppskattningsvis $ 4 miljoner.
Dakota och Elle Fanning: Systrarna "senaste filmerna förtjänat dem var en vacker slant - Dakota, 17, fick $ 4 miljoner för Breaking Dawn, medan13-åriga Elle har $ 1,5 miljoner euro för Super 8.
(googletranslate, hinner inte översätta själv tyvärr)
- Lina

Biljetter till Justin Bieber sålde slut på bara 2 timmar @ Arena Monterrey, Mexiko

'
- Lina

Sjuk, Justin stanna hemma!

- Lina

Selena Gomez and Justin Bieber Teen Choice Awards 2011 Backstage

Ta en titt bakom kulisserna som Selena Gomez förbereder sig för sitt förstaframträdande på 2011 Teen Choice Awards!

Justin är med 4.00 till slutet :)
- Lina

Justin handskrift vs Miley Cyrus handskrift. Vilket är fulare?

Bilden till vänster Miley Cyrus handstil.
Bilden till  höger är Justin handstil.
Vem har fulare handstil?

(klicka på bilden för att komma till sidan där man röstar)

- Lina

Justin och Tyra på TCA

- Lina

Justin spill nya CD Album! Arbeta med Chris Brown och Will-i-am TSA Intervjuer!


Justin
pratar med M-Mag om sin kommande CD Album under 2011 Teen Choice Awads röda mattan .. Han är definitivt arbeta med Chris Brown och Will-I-Am, men med Demi Lovato? det var bara ett rykte. Men vi aldrig veta.OMB .. så glad!
-Lina

Selena Gomez Sjöng "I love you", Justin Bieber Dansar, @ Teen Choice Awards

Så ni kanske märker att dom inte gjort slut.
- Lina

Justin och Selena Gomez Kissing Backstage på Teen Choice Awards 2011

Justin och Selena Gomez bevisa media att deras förhållande fortfarande stark.
-Lina

Justin vinna stort på Teen Choice Awards 2011 + tack tal VIDEO

Justin tog hem fyra priser från 5 nomineringar i 2011 Teen Choice Awards.Justin gick hem med nickar för Choice manliga artist, VAL TV VILLAIN (förhans gäst-huvudroll CSI), val MALE snyggingen och VAL idiot.
Under hans tacktal sade Justin: "För tre år sedan var jag kylning på en soffa i Kanada titta på Teen Choice Awards, och nu är jag här, allt är möjligt om du ställer dig till det."

- Lina

Jack Vidgen

2011 Australiens Got Talent vinnaren Jack Vidgen slutat gymnasiet för attfokusera på att bli nästa Justin.
Det var omöjligt för Vidgen att fortsätta normal skolgång med sin upptagnanya schema för framträdanden och föreställningar. Han har pågått oavbrutetsedan ta ut titeln, med sina dagar fullspäckad med kampanjer, möten ochfotograferingar.
Han har också säkrat en inspelning handskas med hans debutalbum ut den 19 augusti medan hans singel, Ja, jag är, är ute nu, vilket gör det till topp 10 i iTunes-listorna i Australien.
Kolla in Jack Vidgen sjunga.
- Lina

SLUT?


HOLLYWOOD. Hollywoods hetaste tonårsförälskelse kan vara över.

Brittiska The Sun rapporterar att Selena Gomez, 19, gjort slut med Justin Bieber, 17.

Han dumpades för att hon inte tålde hans nya bästisar, värstingarna Chris Brown, Sean Kingston och Lil Wayne.

Selena gick i taket när Justin i förra veckan släpade med Kingston, en före detta inbrottstjuv, till hennes gig i Florida.

Hamnade i stort gräl

Det har heller inte hjälpt att Justin räknar den före detta fängelsedömde Lil Waynetill sin inre krets och har släppt en låt medChris Brown, som åkte dit för att ha misshandlat Rihanna.

– Hon ville inte att han skulle dyka upp på spelningen på det sättet. De storgrälade om det och sa att det var bra att de var på skilda håll medan hon är ute på turné, säger en uppgiftslämnare i tidningen.

Justin i tårar

Redan nästa dag skapade Justin och Sean hysteri när de gled genom Miami i en Rolls-Royce cabriolet.

En av Selenas kompisar uppger att hon såg Justin i tårar under grälet med sångerskan.

– Det är jobbigt att se en liten 17-åring gråta och höra att han älskar henne, säger uppgiftslämnaren.

 

-Lina


Justin lägger för mycket pengar för hans flickvän, Selena Gomez?

Färska rapporter kritiserar Justin för hur mycket pengar han spenderar, på daglig basis. Naturligtvis är dessa rapporter som fokuserar på hur mycket av det han spenderar på sin flickvän, Selena Gomez.

från Earsucker.com

En källa nära Justin sade, "Justin har samlat en massa pengar på mycket korttid, men han är inte bra på att sköta sin ekonomi och han är ständigt försöker imponera Selena. Det är sinnesrörelser hur mycket han spenderade på barade senaste månaderna. "
"Justin regelbundet charter privata flygplan att flyga Selena och några av hennes vänner för att möta honom vid olika stopp på sin turné. När de intekan vara tillsammans, köper han ut blomsterhandeln och skickar hennes enorma buketter. Under en shoppingrunda i New York i slutet av juni,behandlade han Selena till tiotusentals dollar av kläder, accessoarer och smycken. Och han sveps bort henne till Hamptons för en kryssning på enlyxyacht. "
Han ryckte också upp henne för en resa till Maui i maj och sedan kluven över $ 10.000 per natt för att bo på Four Seasons Hotel. Och när hon var på sjukhus, gick Justin alla ut, köpa henne en $ 25,000 diamant täckt Cartier klocka för att öka hennes sprit. Måste vara skönt!
Källan fortsatte med att säga, "Justin också spenderar upp till $ 15.000 i veckan på middagar och underhållning för en stor följe av vänner ochlivvakter.
- Lina

Win and Bid Justin Bieber SUPRA Sneakers, Signed and Worn by him AUGUST 5, 2011

Vinn dessa svarta Supra sneakers, signerad och bärs av en och endast Justin!
Intäkterna för denna post går till välgörenhet nytta Ovarian Cancer ResearchFund. Klicka här för att bjuda JB Sneakers.
Villkor: Innehåller: 1 par svarta Supra sneakers, undertecknad och bärs avJustin Bieber. Sneakers kommer med ett äkthetsintyg. Sneakers i skickdonerade som. Extra frakt kan tillkomma baserat på vinnarens plats. Får inte säljas vidare eller på nytt auktioneras.
Donerats av: Justin

- Lina

Chris Brown ft Justin - Ladies Love Me Lyrics (RAP)

Justin’s Rap:
baby i’m yo docta,
i could be yo rocker,
swaggin’ i’m not braggin’
but i swear that i could rock ya’
baby i’m not crazy,
i got swag like Patrick Schwayze
y’know them haters never phase me
that’s not how my momma raised me
i am incredible, this is inedible
killin this track was inevitable
i am hetero, baby you better know Jb is generally just JB look at me
no, i said look at me, swaggin with the crooked teeth
body slammed the beats from D Beat, call me
call me bookin t.
i said woah der, woah der baby you just need to stop. (okay)
i’m busy out performing and i’m going to the top.
I got so much to lose, so i’m steady gettin gwap.
but them haters go down and we just get to watch.
amazing, i’m blazing. look over here, said that i’m amazing.
nobody’s facing, what i’m facing. set a pace, so i can race without pacing.
lace my shoes off, start racing. you can taste it, without facting,
i mean fasting, start blasting. call up warren hill do-op that thing
swagger jacking, is not what i do. jb is the man, yeah he’s a true.
he’s a beast when he steps up in the booth. I just landed, i did too.
ima gentleman, yes ima gentleman, ima on my element, but i’m still elegant.
i’m full of adrenaline, you know what that means Louie V hightops with the skinny jeans.

Justin
's Rap:
baby I yo Doctor,
I could be yo rocker,
swaggin "I is not braggin '
but I swear that I could cut ya '
baby I'm not crazy,
I got swag like Patrick Schwayze
You know them haters never phase me
that's not how my mother took me
I am incredibly, this is inedible
Killin this track was inevitable
I'm heterosexual, baby you better know Jb is generally only JB look at me
No, I said look at me, swaggin with crooked teeth
body slamming beats from D Beat, call me
call me bookin t.
I said Woah there, woah there baby you just have to stop. (okay)
I'm busy working out and I get to the top.
I got so much to lose, so I'm steady gettin gwap.
but them haters go down and we only get to watch.
fantastic, I am flaming. Look at this, said I am amazing.
Association for, what I face. set a pace, so I can race without pacing.
lace of my shoes, start racing. you can taste it, but facting,
I mean solid, start blasting. call warren hill do-op thing
swagger jacking, not what I do. JB is the man, yes he is a true.
He is a monster when he got up in the booth. I just landed, I did too.
ima gentleman, yes IMA gentleman, IMA on my part, but I'm still elegant.
I'm full of adrenaline, you know what that means Louie V hightops with skinny jeans.

- Lina

Justin Bieber: Never Say Never

FÅ ETT pass till den otroliga film fenomen med en spännande alternativ version och helt nya bonusmaterial
Justin Bieber: Never Say Never DIREKTÖRENS FAN CUT
Äger Inspirerande Story of Justin färd på två-disc DVD med Digital Copy
Exklusivt på Target 23 augusti 2011, lastad med över en timme av aldrig tidigare sedd särdrag och innesluten i ett Keepsake Box med en exklusiv begränsad upplaga Never Say Never halsband.
Hollywood, CA - Leverera ännu mer av vad fansen vill ha, Klipp den nya direktörens fan av # 1 konsert-tema film i USA: s historia, Justin Bieber: Never Say Never, ankommer uteslutande på Target i en funktionsrik lastad två-disc DVD med digital kopia den 23 augusti 2011 från Paramount Home Entertainment. Tidigare endast tillgänglig på teatrar för bara en vecka, var regissören Jon M. Chu är utökad version som skapats med fans i åtanke och innehåller 34 minuter av film inte sett i den ursprungliga sceniska filmen.Denna nya erfarenhet visar mer av Justin vänner och hemstad liv, nya låtar, fler föreställningar av "Baby" och reaktioner fläkt från den ursprungliga teatraliska visningar. Den imponerande berättelse om Justins upphov till super-stjärnstatus berättas genom personliga hemvideofilmer, bakom kulisserna-intervjuer och spektakulära bilder av hans föreställningar, inklusive de utsålda show på det berömda Madison Square Garden.
Justin Bieber: Never Say Never direktörens Fan Cut två-disc DVD kommer i en fantastisk samlarobjekt suvenir rutan presenteras i Justin underskrift lila och inkluderar en exklusiv, begränsad upplaga Justin Bieber: Never Say Never halsband. DVD: n har också en mängd aldrig tidigare sett bonusmaterial, inklusive intima bilder av Justin hela dagen innan han Madison Square Garden prestanda, fler bilder av "mindre ensamma flickor", en inblick i det dagliga livet på turné, en bakom- kulisserna på det arbete som gick in skapar My World Tour, som hölls footage av soundcheck parterna före varje konsert, en närmare titt på en särskild trio av fans, en diskussion med regissören Jon M. Chu och mer.
Justin Bieber: Never Say Never direktörens Fan Cut DVD
Disc En av Justin Bieber: Never Say Never direktörens Fan Cut två-disc DVD presenteras i widescreen förbättrad för 16:9-tv med Engelska 5.1 Surround, franska 5.1 Surround, spanska 5,1 Surround och engelska syntolkning och engelska, franska och spanska undertexter . Skiva två är på engelska 2,0 Stereo med engelska, franska och spanska undertexter (ingen film på den digitala kopian). Skivan Fördelningen är följande:
Skiva ett:
Justin Bieber: Never Say Never direktörens Fan Cut
Skiva två:
Evolution av en turné: en bakom kulisserna-titt på det enorma arbete som gick in montering Justin är min World Tour, inklusive footage av repetitioner, dansträning och mer.
Day Of The Concert: Följ Justin som han förbereder sig för den största konserten av sin karriär.
Mer Mindre Lonely Girls: Justin sjunger till lyckliga fans över hela landet.
Livet på vägen: Umgås med Justin i detta unika kika på vad hans liv är som på daglig basis.
Ljudkontroll Parter: An all-access titta på exklusiva pre-show parter.
Den Dougie: Ett montage av Justin och Team Bieber gör sitt bästa för Dougie-danser.
The Rocket Ship Tjejer: En närmare titt på några av Justin största fans.
Kan du sjunga "Baby": Justin utför "Baby" för hans gyllene biljett-vinnande fans.
Vit choklad Intervju: Justin hänger med sina vänner.
Direktören: Jon M. Chu diskuterar sin process för att föra Justins liv till den stora skärmen.
Digital Copy
- Lina

Sean Kingston tackade Justin för att vara "lojal vän"

Justin antecknade en speciellt budskap för Kingston förra helgen, vilketvisade sig Sean Kingston under en intervju en MTV speciell på tisdag(02Aug11). Kingston tillbringade nästan en månad på sjukhuset återhämta sig från sina skador från jet ski olycka den 11 maj.
I den särskilda videoklippet, Justin säger, "Jag vill bara säga vad som är uppSean, jag är glad att du är bra. Jag hade kul att umgås med dig i Miami och det finns mycket mer minnen att komma. "
Sean Kingston erkänner att han är tacksam att ha en sådan "lojal vän" iBieber.
Han säger: "Det är min lil 'bro människa ... jag ser att han är en lojal vän. För mig att vara i en liv eller död situation som den och sedan för mig att komma ut på sjukhuset och vet att han ringer min mamma och kallade min chef, att ringa alla frågar hur jag gör, ser jag att han är en stor vän; en stor, verkligperson på hjärtat ". (källa: Kypost)
- Lina

Selena Gomez "pussar" en Justin modell?

Nyligen Selena hittat en av JB: s "Someday" kartong utskärningar i ett varuhusoch hon kysste den på kinden! Vi vet att Selena alltid agerade som hon inte dejtade Justin.
- Lina

Justin t-shirt säger: "Fuck you and fuck her too!"

Justin är i LA och blev fotograferad på Sunset Plaza 3 augusti bär en t-shirtsäger “F**k you and f**k her too!”
Vad var JB tänkande?
Tack och lov“F**k you and f**k her too!”" Är bara text från en av de mest populära låtarna i landet just nu genom att Cee Lo Green, annarsbeliebers kanske blir upprörd!
- Lina

Frågestund!

Fråga allt ni vill veta om oss, eller såklart om Justin Bieber! ♥


- Emmy.


Selena blir intervjuad, blir irriterad när en fråga poppar upp om Justin...


Selena Gomez blir interjuvad och allt flyter på som det ska, sen på 2:28, dyker en fråga upp om Justin, och Selena blir lite irriterad över frågan..- Emmy.


Ny bild på Justin & Sean.Haha, ser ut som om Justin försöker lära sig att simma? Men det vet vi ju redan att du kan..

- Emmy.

Backstage på Selena's konsert med Justin Bieber, Selena Gomez och Kristina Grimmie.

Selena la ut den här videon på sin Youtube kanal, väldigt underhållande video, tycker jag! Men jag la märke till en sak, Justin ser lite väl deppig ut..? Men han är väl antagligen bara trött, hoppas jag..

Vad tycker ni?- Emmy.

Beliebers visar deras stöd för familjen Berry.

En familj som åkte med deras tre barn, var med i en bilolycka, båda föräldrarna dog, men alla barnen överlevde. Denna videon inehåller massvis med Beliebers som visar deras stöd genom att bilda ett hjärta, helt fantastiskt fin, tycker jag.- Show your Hearts-

- Emmy.

Justin pratar om Sean Kingston's Jetski-olycka.

Detta klipp är inte speciellt långt, hela intervjun med Justin, där han bla pratar om Sean Kingstons olycka, finns att se på MTV 2 Augusti.
Vet inte riktig när, för det är en annan tid där dom spelade in, här har ni iaf den korta korta intervju klippet med Justin, om Sean.Det är fint att dom har utvecklat en sådan fantastisk vänskap.

- Emmy.

Ny design på bloggen som ni kanske ser? Om inte, tryck f5

Japp!
Emmy här, nu har jag satt in en ny design här, den här har jag själv inte gjort, men en som jag ska göra är på G! Så den här får det bli framöver, nu ska jag lyssna på Justin Bieber, och jag tycker ni ska göra samma sak! ;) ♥

- Emmy.PS. Läs gärna min blogg, missiismee.blogg.se

- Emmy.

Musikvideo som JAG har gjort till Justin Bieber's "Love me"


Den här musikvideon gjorde jag för någon månad sen, om inte två. Till Justin's Love me, det var nog den första musikvideon jag någonsin gjort, som jag lagt upp på Youtube, och jag blev ganska nöjd.

Vad tycker ni?- Emmy.


Justin på Selenas konsert.

Här är en bild ifrån Selenas konsert i Florida, Justin var såklart på plats med en Selena Gomez & The Scene tröjja, och.. Ser ni vem som står bredvid Selena? Christina Grimmie! Ett stårt stjärnskott på Youtube som har lyckats klättra upp mot stjärntoppen med hjälp av sin röst och piano. Själv tycker jag (Emmy) Att hon är otroligt duktig, och jag hoppas att hon kommer kunna stå på scen och uppträda på sina egna konserter. (Hon sjöng och spelade piano på Selenas konsert som förband.)Här är en låt med Christina Grimmie, om ni inte hört henne förrut;- Emmy.

(Btw, förlåt för att jag inte uppdaterat tidigare idag, sov över hos bekanta igår tills idag.)

Justin i underkläder vid poolen, Miami, Florida.

Justin har tagit det lugnt de senaste veckorna. "Jag har jobbat så hårt, jag taren månad bort," sade han till THR förra månaden. "Det har varit skönt att bara tänka och njuta av att umgås med mina vänner. Jag är fortfarande växa upp,och när du arbetar varje dag behöver du inte verkligen får en chans att lista utvem du är. Så med ledighet, jag kan tänka, be och bara typ av växa upp. "

- Lina

För er som vill impa på Justin...


♥ gillar att säga "Hi ladies" till sina fans bara för att han gillar att se deras reaktion?
♥ har sagt att hans mamma kör bil dåligt?
♥ är rädd för att hans fans kommer att glömma bort honom efter några år?
♥ vill ha en tjej som kan förstå hans upptagna schema, hans fans och hans musikkärriär?
♥ vill ha en tjej som är lika romantisk som han själv är?
♥ säger att han blev attackerad av en orangutang i Afrika när folk frågar honom hur han bröt sin fot?
♥ känner sig ensam när han tittar på romantiska filmer?
♥ en gång twittrade; "What should I dream about?" men raderade det 5 minuter senare för att han fick för perviga svar? AHHAHA
♥ kallar sin mamma "sexy" eller "Patricia" när han försöker få hennes uppmärksamhet?
♥ vill ha med 25 lyckliga fantjejer på sitt 17-års party?


- Justins favorti låt i hans album är "That Should be me och Downt to earth"
- Hans favorit frukt är äpple
- Hans favorit dricka är Sprite
- Justin skriver nästan alla hans låter själv, med hjälp av andra såklart.
- Han älskar att läsa dikter
- Han gillar svenska tjejer, han tycker att de är otroligt vackra.
- Han älskar kött
- Hans favorit nummer är 6
- I hans skola fanns det några killar som mobbade honom för att han inte hade märkskläder
- Det finns rykter om att Justin har kysst alla tjejer som fanns i hans video.

- Han gillar mycket brunetta tjejer, men kan även falla för blonda
- Hans mamma Pattie har förbjudit honom för att trägga Jasmine Villegas.
- Han tycker mycket om bruna ögon, men tycker även att de andra färgerna också är fina
- Justin kan fälla mer än 1 tår när han sjunger Down to earth för att låten beskriver mycket genom hans liv


- Justin pratar franska?
- Justin älskar godis, och äter det minst 5 dagar i veckan?
- Justins första riktiga kyss var när han var 13?
- Justin har 2 syskon som heter Jaxon och Jasmine
- Justin änvänder bara designade skor?
- Justins mamma Pattie förbjöd honom för att träffa Jamsmine Villegas?


Detta har jag hittat på bloggar, hemsidor m.m, jag är alltså inte 100 % säker på att denna information är sann, men vem vet? Justin kanske tycker Svenska tjejer är snygga? Han kanske pratar Franska, han kanske blev 'mobbad' som barn.. Who knows? Antagligen bara Justin.


- Emmy.Selena Gomez Topless Visar hennes bröst

Selena Gomez prickiga avkopplande topless vid poolen den 29 juli. Hon var så bekväm solning att hon vänt på hennes mage och lossade svider på hennes bikini!
(Foto källa: SplashNews.com / Hollywoodlife.com)
Detta är verkligen mer av Selena än vi någonsin har sett!
Vi undrar vad som kommer Justin säga om denna bild det är allt över internet?
Observera: Vi är inte Selena hatare, det är bara olyckligt för henne att bli fotograferad av paparazzi när hon är topless.


- Lina


Justin, Lady Gaga, Nick Jonas Nominerad för Do Something Awards 2011, PLZ Rösta!

Justin är nominerad till 2011 GÖR NÅGOT Awards. Andra artister nominerade till utmärkelser är, Nick Jonas, Lady Gaga, Adam Lambert, Linkin Park och Svarta Peas Eye.
The Do Something Awards kommer luft vid 9/8c på VH1 den 18 augusti.
Rösta för Justin, klicka här.
Att rösta Justin för andra utmärkelser, klicka här.


- Lina

Demi Lovato duett med Justin för hennes nya album?

Selena Gomez BFF Demi Lovato och Justin arbetar på musik tillsammans?Enligt vissa kryptiska Tweets kan Demi och Justin att arbeta en duetttillsammans för Demi kommande album!
Demi Lovato är också spela med artister Timbaland och Sebastian, somtwittrade;
"Wow vi hade några speciella gäster stannar av i @ ddlovato sessionen idag.Kan det vara en super duett i processen. Stay tuned! "
Så hur gör Justins anslutning arbete?
En av Sebastain anhängare gjorde gissning att Justin var en gör en duett,och Sebastian twittrade tillbaka, "@ AndreaLovesSwag u sa Justin som är enmycket mycket bra gissning."
Justin var närvarande vid Selena konsert i Boca Raton, var Justin där ochskapade ett kaos. Så det hela blir! (Källa: Okmagazine)
Vill du se Justin och Demi duett?


- Lina

Justin i studioinspelning Nytt album

- Lina

Irriterande Orange Bieber!

- Lina

KAOS!!

Justin hade gjort ett överraskande besök för att se flickvännen Selena Gomezspelar en rubricera show i Boca Raton, Florida, på stadens Mizner ParkAmpitheater.
Men ordet kom ut bland publiken om JB: s närvaro och hundratals fans gavjaga när han försökte lämna platsen genom en bakdörr.
- Lina

Mer om deras likadana tatueringar

- Lina