Justin Bieber - Den nya kungen av pop?

Ända sedan Michael Jackson gick bort har det funnits en ledig plats för en ny stjärna att fylla hans plats som popkung. Även om någon kommer att kunna ersätta hans plats så tror vi att det i alla fall är någon som tävlar om att få ta över titeln "kungen av pop"! Justin Bieber får hela scenen att glöda när han uppträder! Spana bara in de här bilerna på honom från igårkväll! Coolt.

Vinn Bieber 3D-glasögon, biobiljetter och goodiebag!

I Sverige finns endast ett fåtal av de eftertraktade lila 3D glasögonen, SF har blivit nerringda ochJustin Biebers fans har desperat försökt få tag på de glasögon som blivit influgna från USA inför den exklusiva förhandsviningen! Vi har lagt vantarna på ett par glasögon i orginal och lottar nu ut ett par av dessa samt två biobiljetter till Never Say Never, en T-shirt och en välfylld goodiebad till en lycklig vinnare!

Allt du behöver göra är att svara på de här tre frågorna i kommentarsfältet:

1. Vilker år är Bieber född?
2. Vilken ung kändiskille är det som sjunger tillsammans med Justin i låten Never say never?
3. Vad heter Justin i mellannamn?

Glöm inte att skicka med din mailadress. Vi drar en vinnare den 30 mars. Lycka till!
Posh24.se

Nu kan du röra vid Justin Bieber när du vill!

Madame Tussauds vaxversion av Justin Bieber visades upp igår i både New York och London och de är helt fantastiska! Du kan knappt se skillnad på den riktiga Justin och vaxversionen! Justin var i London för presentationen och poserade för några söta foton och behandlade sin vaxversion som sin egen tvilling! So tjejer, nu kan ni gå och krama justin när helst ni själva vill, i stort sett!
Posh24.se

Willow Smiths fans är helt galna!


Premiär för Justin Biebers Never Say Never i Sverige!

Igår hölls den exklusiva förhandsvisningen av Justin Biebers storfilm "Never say never". Många bloggare var på plats och vi var givetvis där för att se om filmen verkligen var så bra som det har sagts!

Kvällen började med ett uppträdande i sann Justin Bieber-anda på scen. Det lottades ut T-shirts som det ryktats att Justin själv burit och några vann även hans storsäljande skivor. Och ja, filmen var verkligen bra! Alla ni Bieber-fans måste se den, och även ni som inte tycker att han är så intressant kommer att tycka att han är det efter denna rörande film! I och med 3D-effekten trodde vi nästan att vi var på Justins konsert då och då! Det är en intressant historia som visar hur det var fansen som upptäckte Justin, innan skivbolaget gjorde det! Hur han nådde ut med You-tube, och ja tjejer, det bjuds på en hel del söta baby-Bieber bilder i filmen! Filmen har även gästspel av andra stjärnor som Miley CyrusUsher och charmiga Jaden Smith. Missa inte den officiella premiären den 23 mars!

BILJETTER SÅLDES SLUT PÅ 20 MINUTER

"Det finns inget botemedel mot Bieber Fevern", sa Justin i en intervju.

Bieber Fevern har drabbat Dublin och fansen's föräldrar känner helt plötsligt hormon kraften, den normala känslan hos dom flesta Beliebers, som skriver saker om sin idol på Facebook, Twitter och även nere på Grafton Street i Dublin. När fansen fick reda på att Justin var där så, sprang alla fansen till Grafton Street när Justin och Willow var där och shoppade. 

Biljettförsäljningen för Justin Bieber's konserter i Dublin, såldes slut på 20 minuter!

På den första Dublin konserten skrek alla fansen får första början, dom skrek åt allt som rörde sig på scenen. I början av
konserten piskade den 12 åriga Willow Smith upp energin.

När Justin Bieber kom ut på scenen, gjorde han ingen besviken, han levererade smart med en väl koreograferad show med låtar som:
One Less Lonely Girl, Somebod To Love, Never Let You Go och Baby. Bakom sig hade Justin sina dansare.

Justin Bieber, OscarnomineradNej, det är inte ett skämt! Vi har precis fått höra att Justin Biebers framgångsrika dokumentär och 3D konsertfilm var ett hett ämne på Oscarsgalans efterfester och att han tydligen imponerat på en hel del medlemmar av Akademin!

En insider avslöjar, "Förvånansvärt många människor kom upp till Justin på Vanity Fairs fest på Sunset Tower, de flesta av dem hade sett hans film [Never Say Never] och älskade den. Det pratades till och med om att nominera den för en Oscar nästa år i dokumentärkategorin. Folk inser att det inte bara är en film för ungdomar."

En annan insider sa att allas ögon var på Justin, och så fort någon kom och pratade med honom, så började folk direkt viska saker så som, "Vad talar Mick Jagger med Justin Bieber om?"

Det verkar som om världen formar sig efter denna lyckligt lottade tonårings fötter!posh24

"Justin Diva"?Flytta på er!
Justin Bieber gjorde horder av tonårstjejer besvikna när han anlände till Heathrow Airport i London utan att hälsa på dem. Bieber drog ner sin mössa över huvudet - som täckte hans syn - och sedan gick han den två minuter långa längan från terminalen till sin bil utan att hälsa på sina fans, som hade väntat utanför i åtta timmar. Dissen fick en av tjejerna att skrika ut "Justin Diva" då hans bil körde iväg, med stjärnan i baksätet av fordonet. Håller Justin på att bli en diva??


LÅT UNGEN LEVA SITT LIV


STACKARS DOM... :'(

JUSTIN OM SELENA

Hoppas ni ser vad som står om onte klicka här!

NEVER SAY NEVER

Hejhej!
Nu har jag precis bokat platser till Justin Bieber Never Say Never.
Någon mer som ska se den?

Justin Bieber Personal Interview


Justin Bieber skjutsar runt Selena!

Som vi skrev igår så är Justin Bieber nu ett år äldre! Han firade sin födelsedg med en middag igårkväll på den italienska restaurangen Maggianos i Los Angeles. Det tillsammans sin flickvänSelena Gomez och sina vänner! 

Nu när Justin är 17 behöver han inte förlita sig på att andra ska skjutsa runt honom. Igårkäll skjutsade han runt Selena på ett stiligt vis, helt själv! Sötnosen håller på att bli stor! Lite tråkigt att Selena försökte täcka över sitt ansikte inflr kamerorna. Om du är på en dejt med Justin, skulle du inte stolt posera med honom?!

Justin Bieber säljer sitt hår för 243000 kronor!

Bieber säljer sitt hår!

'
Justin Biebers fans gör verkligen vad som helst för en bit av sin idol!
Det här är helt galet! Förutom att sälja slut på nagellack vilket var konstigt nog,
har han nu skänkt en lock av sitt hår till Ellen för att auktionera ut till förmån för välgörenehet.
Håret såldes på Ebay till ett hängivet fan. Bara en enda lock från hans senate frisörtid såldes för
243.000 kronor! Helt sjukt!

Rapattack


KLART SÅ LÄNGE ;)


fast rubriken ska såklart ändras ;)

Bieber med ny look

Bieber med ny look

Han auktionerar bort sitt hår.

Tonårsidolen Justin Bieber har klippt sig. Och han tänker använda sina avklippta gyllene lockar till en god sak.

Bieber ska nämligen auktionera bort sina hårtoppar och ge pengarna till välgörenhet, skriver The Guardian.

– Ja, det är sant jag har klippt mig. Jag gillar det och vi ska ge håret till välgörenhet så att de kan auktionera bort det, twittrar Bieber själv. 16-åringen passade även på att kalla sin nyklippta look för ”mogen”.


TILLFÄLLIG DESIGN


Bieber blev felciterad

”Bieber blev felciterad av Rolling Stone”

Förra veckan skapade flickidolen Justin Bieber stor debatt när han i en intervju bland annat sa att abort är mord även vid våldtäkt.

Nu hävdar källor nära stjärnan att han blev felciterad av Rolling Stone, skriver Daily News.

– De bytte ut ett frågetecken mot en punkt, säger källan.

Reportern Vanessa Grigoriadis från Rolling Stone frågade den 16-årige stjärnan om hans syn på abort.

När Bieber svarade ”det är som att mörda ett barn” startade en hätsk debatt.

Men enligt källor nära stjärnan ställde Bieber i stället en motfråga – men frågetecknet försvann i redigeringen:

– Han sa ”som att mörda ett barn?” men tidningen bytte frågetecknet mot en punkt. Dessutom sa han efteråt att han inte är rätt person att döma någon i en sådan position.

Stjärnan ska enligt intervjun dessutom ha sagt att ”våldtäkt händer av en anledning”.

Tidningen har nu erkänt att svaret var förkortat i webbversionen av intervjun. I pappersversionen säger Bieber:

– Det är väldigt sorgligt med våldtäkt, men allt händer av en anledning. Fast jag kan inte se anledning till att våldtäkter ska inträffa.

Rolling Stone får nu kritik från flera håll eftersom de ställt så laddade frågor till en 16-åring och de anklagas för att ha velat skapa en kontrovers.AFTONBLADET

Bieber gav Gomez en munpuss


Selena Gomez och Justin Bieber på Vanity Fairs Oscarparty.

Bieber gav Gomez en munpuss.

Tonårsidolen Justin Bieber, 16, har länge förnekat sin romans med Disney-stjärnan Selena Gomez, 18. Men utanför Vanity Fairs Oscarsefterfest fångades paret på bild.
De höll varandra i handen och Bieber lutade sig mot Gomez och gav henne en snabb puss på munnen.

När bilder från parets gemensamma Karibienresa i december publicerades,
fick Selena Gomez en mängd dödshot från Biebers fans, enligt Daily Mail.Selena Gomez har förnekat en romans med tonårsidolen och menar att de ”bara är vänner”.


ABORT ÄR MORD SÄGER JUSTIN

Justin Bieber: ”Abort är mord – även vid våldtäkt”

16-åriga flickidolen Justin Bieber tycker att ”det är sorgligt” när en kvinna blir gravid efter en våldtäkt – men menar att ”allt händer av en anledning”.

– Jag förstår inte hur det kan vara en ursäkt för att göra abort, säger den unge artisten.

Det är i en intervju med amerikanska magasinet Rolling Stone som den djupt kristna 16-åriga flickidolen Justin Bieber ger sin kontroversiella syn på sex, våldtäkt och abort.

Han är, sin tro till trots, inte emot utomäktenskapligt sex, men tycker att man ”inte borde ha sex med någon som man inte älskar”.

”Tror inte på abort”

Han tycker att ”det är sorgligt” när en kvinna blir gravid efter en våldtäkt – men menar att ”allt händer av en anledning”.

– Jag tror inte på abort. Jag tycker att ett embryo är en människa. Det är som att döda ett barn, säger han till Rolling Stone.

Och fortsätter:

– Jag förstår inte hur det kan vara en ursäkt för att göra abort. Men jag har inte själv varit i den positionen så jag kan inte avgöra det.
FRÅN AFTONBLADET

Vill du komma till sidan klicka här.

BLOGGANDET FÖRSVANN

Hejhej!
Jag har funderat jättemycket på hur vi ska göra med bloggen, men nu har jag bestämmt mig, nu ska jag börja blogga, så nu börjar jag!