Justin lägger för mycket pengar för hans flickvän, Selena Gomez?

Färska rapporter kritiserar Justin för hur mycket pengar han spenderar, på daglig basis. Naturligtvis är dessa rapporter som fokuserar på hur mycket av det han spenderar på sin flickvän, Selena Gomez.

från Earsucker.com

En källa nära Justin sade, "Justin har samlat en massa pengar på mycket korttid, men han är inte bra på att sköta sin ekonomi och han är ständigt försöker imponera Selena. Det är sinnesrörelser hur mycket han spenderade på barade senaste månaderna. "
"Justin regelbundet charter privata flygplan att flyga Selena och några av hennes vänner för att möta honom vid olika stopp på sin turné. När de intekan vara tillsammans, köper han ut blomsterhandeln och skickar hennes enorma buketter. Under en shoppingrunda i New York i slutet av juni,behandlade han Selena till tiotusentals dollar av kläder, accessoarer och smycken. Och han sveps bort henne till Hamptons för en kryssning på enlyxyacht. "
Han ryckte också upp henne för en resa till Maui i maj och sedan kluven över $ 10.000 per natt för att bo på Four Seasons Hotel. Och när hon var på sjukhus, gick Justin alla ut, köpa henne en $ 25,000 diamant täckt Cartier klocka för att öka hennes sprit. Måste vara skönt!
Källan fortsatte med att säga, "Justin också spenderar upp till $ 15.000 i veckan på middagar och underhållning för en stor följe av vänner ochlivvakter.
- Lina

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback