Justin Bieber: Never Say Never

FÅ ETT pass till den otroliga film fenomen med en spännande alternativ version och helt nya bonusmaterial
Justin Bieber: Never Say Never DIREKTÖRENS FAN CUT
Äger Inspirerande Story of Justin färd på två-disc DVD med Digital Copy
Exklusivt på Target 23 augusti 2011, lastad med över en timme av aldrig tidigare sedd särdrag och innesluten i ett Keepsake Box med en exklusiv begränsad upplaga Never Say Never halsband.
Hollywood, CA - Leverera ännu mer av vad fansen vill ha, Klipp den nya direktörens fan av # 1 konsert-tema film i USA: s historia, Justin Bieber: Never Say Never, ankommer uteslutande på Target i en funktionsrik lastad två-disc DVD med digital kopia den 23 augusti 2011 från Paramount Home Entertainment. Tidigare endast tillgänglig på teatrar för bara en vecka, var regissören Jon M. Chu är utökad version som skapats med fans i åtanke och innehåller 34 minuter av film inte sett i den ursprungliga sceniska filmen.Denna nya erfarenhet visar mer av Justin vänner och hemstad liv, nya låtar, fler föreställningar av "Baby" och reaktioner fläkt från den ursprungliga teatraliska visningar. Den imponerande berättelse om Justins upphov till super-stjärnstatus berättas genom personliga hemvideofilmer, bakom kulisserna-intervjuer och spektakulära bilder av hans föreställningar, inklusive de utsålda show på det berömda Madison Square Garden.
Justin Bieber: Never Say Never direktörens Fan Cut två-disc DVD kommer i en fantastisk samlarobjekt suvenir rutan presenteras i Justin underskrift lila och inkluderar en exklusiv, begränsad upplaga Justin Bieber: Never Say Never halsband. DVD: n har också en mängd aldrig tidigare sett bonusmaterial, inklusive intima bilder av Justin hela dagen innan han Madison Square Garden prestanda, fler bilder av "mindre ensamma flickor", en inblick i det dagliga livet på turné, en bakom- kulisserna på det arbete som gick in skapar My World Tour, som hölls footage av soundcheck parterna före varje konsert, en närmare titt på en särskild trio av fans, en diskussion med regissören Jon M. Chu och mer.
Justin Bieber: Never Say Never direktörens Fan Cut DVD
Disc En av Justin Bieber: Never Say Never direktörens Fan Cut två-disc DVD presenteras i widescreen förbättrad för 16:9-tv med Engelska 5.1 Surround, franska 5.1 Surround, spanska 5,1 Surround och engelska syntolkning och engelska, franska och spanska undertexter . Skiva två är på engelska 2,0 Stereo med engelska, franska och spanska undertexter (ingen film på den digitala kopian). Skivan Fördelningen är följande:
Skiva ett:
Justin Bieber: Never Say Never direktörens Fan Cut
Skiva två:
Evolution av en turné: en bakom kulisserna-titt på det enorma arbete som gick in montering Justin är min World Tour, inklusive footage av repetitioner, dansträning och mer.
Day Of The Concert: Följ Justin som han förbereder sig för den största konserten av sin karriär.
Mer Mindre Lonely Girls: Justin sjunger till lyckliga fans över hela landet.
Livet på vägen: Umgås med Justin i detta unika kika på vad hans liv är som på daglig basis.
Ljudkontroll Parter: An all-access titta på exklusiva pre-show parter.
Den Dougie: Ett montage av Justin och Team Bieber gör sitt bästa för Dougie-danser.
The Rocket Ship Tjejer: En närmare titt på några av Justin största fans.
Kan du sjunga "Baby": Justin utför "Baby" för hans gyllene biljett-vinnande fans.
Vit choklad Intervju: Justin hänger med sina vänner.
Direktören: Jon M. Chu diskuterar sin process för att föra Justins liv till den stora skärmen.
Digital Copy
- Lina

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback